Знедолені: як "списані" міліціонери мітингують під головною будівлею МВС (відео)

Організатори протесту мають намір пікетувати міністерство протягом тижня.

У МВС переатестацію пройшли не усі. Фото: www.kdrtrk.inet.ua.

У Києві неатестовані співробітники правоохоронних органів пікетують будівлю Міністерства внутрішніх справ (МВС) України. Про це повідомила кореспондент телеканалу 112 Україна, передають Патріоти України.

"До МВС продовжують сходитися люди на акцію протесту. Всі вони – працівники МВС, тут і слідчі, і правоохоронці, які працювали тривалий час. Багатьом з них, за їхніми словами, залишається до пенсії недовго, але не можуть вони вийти на пенсію або продовжити роботу у зв'язку з тим, що частина з них не пройшла переатестацію або ще проходить. За словами організаторів (пікету), у багатьох з них є складнощі, ніби навмисно блокують роботу, щоб вони не могли пройти переатестацію", - сказала журналіст.

Також організатори протесту зазначають, що це не єдина акція, та мають намір пікетувати міністерство протягом тижня. За даними поліції, у пікеті беруть участь понад 1 тис. осіб, очікується, що їхня кількість може збільшитися до 5 тис.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...