Зносив все на своєму шляху і вилетів на тротуар: У Києві п'яний водій ледь не повторив харківську трагедію (відео)

Винуватець аварії показав патрульним техпаспорт на ім'я дружини, заявивши, що був за кермом разом із нею, хоча в машині він їхав один.

Нетверезий водій заявив, що був з дружиною. Фото: скріншот з відео.

У центрі Києва п'яний водій за кермом Volkswagen не впорався з керуванням, вилетів на тротуар, зніс клумбу і зупинився тільки коли зрозумів, що втратив номерний знак. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив очевидець Дмитро Борунько, передають Патріоти України.

"Саксаганського, бухарь не вписався в поворот і, зносячи все на своєму шляху рухався вздовж тротуару, намагався звалити, але не цього разу. Якби не такий пізній час і були б там пішоходи, було б як у Харкові, а може і гірше", - зазначив Борунько.

За його словами, чоловік зупинився тільки тоді, коли зрозумів, що втратив номерний знак. Після ДТП машина також виявилася без ковпаків на колесах, проте водій цього не помітив. На місце події прибула патрульна поліція. Винуватець аварії показав техпаспорт на ім'я дружини, заявивши, що був за кермом разом із нею, хоча в машині він їхав один. На проїжджій частині після ДТП розкидані шматки розбитого авто, а на тротуарі - сліди від коліс.

тестова стаття з фокус.юа

середа, 8 травень 2024, 17:21

з https://focus.ua/uk/voennye-novosti/643725-zs-rf-zahopili-she-dva-naseleni-punkti-donechchini-i-prosuvayutsya-na-pivdni-deepstate-karta. RU. РОЗДІЛИ. МАТЕРІАЛИ. Підтримайте нас. ВОЄННИЙ ФОКУС РОСІЙСЬКО-УКРАЇНСЬКА ВІЙНА БИТВА ЗА ДОНБАС. Українські вій...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...