Знову бунт: Російські військові на Донбасі саботують накази керівництва, - розвідка

Окрім того, в зв'язку з діями окупаційних військ на окупованій території зростає невдоволення місцевого населення.

російські найманці на Донбасі відмовляються коритися наказам керівництва. Ілюстрація:portalnews24.com

Серед російських військовослужбовців на Донбасі все частіше фіксуються випадки непокори керівництву. Про це інформує Головне управління розвідки Міноборони України, передають Патріоти України.

"З огляду на постійний примус вести провокаційні обстріли впритул до позицій Збройних сил України та проводити диверсійно-розвідувальні вилазки, в підрозділах російських окупаційних військ 1 АК відзначаються факти відкритої непокори.

22 лютого військовослужбовці двох підрозділів 100-ї окремої мотострілкової бригади (Донецьк) 1 АК відмовилися виконувати накази командирів щодо активізації бойових дій", - йдеться в повідомленні.

Разом з тим, в розвідці відзначають, що в зв'язку з діями окупаційних військ зростає невдоволення місцевого населення: "У Горлівській міській лікарні "ідеологічна" суперечка між місцевим жителем і військовослужбовцем 2-го мотострілецького батальйону 3-ї окремої мотострілкової бригади (Горлівка) призвела до різанини. В результаті цивільна особа переведена в реанімаційне відділення з тяжкими ножовими пораненнями".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...