Знову операція "ліквідація"?: У центрі Києва стрілянина, є жертва (фото)

Поліція затримала на місці події двох підозрюваних.

На місці інциденту у Києві. Фото: Громадське.

У центрі Києва на вулиці Омеляновича-Павленка (колишня вул. Суворова) відбулася стрілянина, в результаті був поранений чоловік. Про це повідомляє Громадське, передають Патріоти України.

Інцидент стався поблизу ресторану Хмелі-Сунелі. Чоловікові прострелили ногу. У виданні повідомляють, що поліція затримала двох підозрюваних.

Журналіст Влад Антонов також повідомив про подію на своїй сторінці у Facebook: "Стрілянина в Києві на Печерську: на Суворова у "Сільпо" в авто "Фольксваген" пролунала серія пострілів. Важко поранений хлопець. Отримав кілька вогнепальних поранень майже впритул. У критичному стані госпіталізований. На місці значні сили поліції", - розповів він.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...