Знову озброєний та небезпечний: Нардепу Пашинському повернули пістолет

Зброю було повернуто у зв'язку з тим, що кримінальне провадження проти депутата було закрито 26 липня.

Сергій Пашинський. Фото: 5 канал.

Генеральна прокуратура України повернула депутату Верховної Ради від Народного фронту Сергію Пашинському його пістолет Глок, який був вилучений після того, як парламентарій поранив у ногу В'ячеслава Химикуса. Про це йдеться у відповіді ГПУ на запит "Українських Новин", передають Патріоти України.

Відповідно до вимог Кримінального процесуального кодексу Пашинському С. В. повернуто його пістолет Глок, який вилучався на час досудового розслідування", - заявили у відомстві. Як зазначається, зброю було повернуто у зв'язку з тим, що кримінальне провадження проти депутата було закрито 26 липня.

Як повідомляв УНІАН, 31 грудня 2016 року в Київській області стався інцидент між Пашинським і жителем Васильківського району Хімікусом, у результаті якого депутат застосував вогнепальну зброю. Хімікус, якого підозрюють у спробі нападу на народного депутата, заявив, що той першим дістав зброю. Він також зазначив, що Пашинський не зробив попереджувальний постріл вгору, а цілився йому в груди.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...