"Золотий пояс" віддали Кличку: Журналісти вирахували політиків, які не платять за комуналку (відео)

Сам очільник Києва стверджує, що такого не може бути.

Кличко є боржником? Ілюстрація: Xsport.

Журналісти програми "Гроші" спробували визначити головного VIP-боржника країни. Вони дізналися, хто з українських політиків своєчасно не сплатив за газ та отримав гран-прі від журналістів, передають Патріоти України.

"Опозиціонер" Нестор Шуфрич заборгував одразу із трьох своїх квартир. Нардеп, який задекларував одразу чотири елітні авто та кілька колекцій антикваріату, ніяк не може сплатити службі ЖКГ 2,5 тисячі боргу. Ректор-співак та нардеп Михайло Поплавський не сплатив борг за комуналку у 6,5 тисяч. Але це - квіточки.

Та боржницю-рекордсменку з боргів за комуналку знайшли у комітеті Ради з питань ЖКГ. Це - Альона Бабак, на якій висить борг аж у 22 тис. грн. Та вона божиться, що за нею немає такої космічної заборгованості.

А от сам голова комунального комітету Сергій Скуратовський ніяк не може сплатити 1 тис. грн за утримання прибудинкових територій. "і золотий пояс злісного боржника отримав мер столиці Віталій Кличко, який за свої елітні квадратні метри у центрі Києва боргує бюджету майже 5 тис. грн", - розповіли журналісти. Та очільник Києва стверджує, що такого не може бути.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...