Зовсім скоро? Вчені розповіли, коли з'явиться "безсмертна" людина

Вчені вважають, що людські гени можна буде запрограмувати таким чином, щоб люди стали несприйнятливими до радіації, старіння і холоду, а також раку.

Ілюстрація: korrespondent.net

Через 10 років вчені можуть створити клітини, які будуть невразливі до дії практично всіх відомих вірусів, а також пріонних і ракових захворювань, вважають вчені з проекту Genome, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости. Наводимо повний текст матеріалу:

"Подобная точка зрения специалистов основана на исследованиях кишечной палочки. По словам ученых, в геном данного микроорганизма внесли 321 изменение и после этого он оказался невосприимчив к вирусам.

Модификация генома более сложных организмов потребует больше усилий. "Перепрограммирование каждого белка в человеческом гене, например, потребует 400 тысяч изменений", - полагает профессор Гарвардского университета Джорд Черч. По его словам, из 20 тысяч человеческих генов необходимо удалить лишние кодоны (единицы генетического кода)".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...