Зовсім знахабніли: У ОБСЄ скаржаться, що бойовики вивантажують зброю у них "на очах"

Озброєний чоловік вивантажив свою зброю за 50 метрів від патруля СММ у Соснівському.

В ОБСЄ скаржаться на бойовиків. Фото: ghall.com.ua.

Спеціальна моніторингова місія Організації з безпеки та співпраці в Європі (СММ ОБСЄ) зафіксувала 703 вибухи в Донецькій області та 298 - у Луганській 5-8 травня. Про це йдеться у звіті місії, оприлюдненому в середу, передають Патріоти України.

"У Донецькій області СММ зафіксувала зменшення порушень припинення вогню, проте більше вибухів (близько 270) у порівнянні з попереднім 24-годинним періодом (близько 150 вибухів)", - сказано в ньому. Також місія зафіксувала 132 вибухи 5 травня і 151 вибух 6 травня у Донецької області.

У Луганській області СММ зафіксувала 22 вибухи 5 травня, 116 вибухів 6 травня, 40 вибухів 7 травня і 120 вибухів 8 травня. Крім того, місія продовжила контролювати процес розведення сил і засобів у Станиці Луганській, Золотому і Петрівському, свобода пересування місії була обмежена на всіх 3 ділянках.

Зазначають, що озброєний чоловік вивантажив свою зброю за 50 метрів від патруля СММ у Соснівському. Також місія контролювала прикордонну зону, що зараз не перебуває під контролем уряду.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...