Зроблено в Україні: На Чернігівщині провели випробування нового бойового модуля (фото, відео)

Новий модуль оснащується сучасними керованими ракетами "СКІФ" розробки КБ «Луч» і системою наведення для ураження нерухомих і рухомих броньованих цілей.

Фото: скрін відео У Чернігівській області конструкторське бюро "Луч" разом з іноземними партнерами провело успішні випробування нового бойового модуля. Про це повідомляється на сторінці підприємства в Facebook, зазначають Патріоти України.

Новий модуль оснащується сучасними керованими ракетами "СКІФ" розробки КБ «Луч» і системою наведення, що дозволяє використовувати його для ураження нерухомих і рухомих броньованих цілей, що мають комбіновану, рознесену або монолітну броню з динамічним захистом, а також малорозмірних цілей типу довготривалих вогневих точок, танк в окопі, легкоброньованих об'єктів, вертольотів, завислих, надводних цілей і живої сили противника в будь-який час доби.

Відзначається, що всі ракети потрапили точно в ціль і виконали свою задачу на 100 відсотків.

За результатами випробувань було прийнято рішення прискорити і поглибити співпрацю в оборонній сфері та створення нового сучасного бойового модуля, здатного вирішувати широке коло завдань, повідомили в КБ «Луч».

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...