"Зродились ми великої години": У мережі показали репетицію військового параду до Дня незалежності України з висоти пташиного польоту (відео)

На злітно-посадковій смузі аеродрому Київського державного авіаційного заводу "АВІАНТ" пройшло трете спільне тренування зведених парадних розрахунків ЗСУ та інших силових структур.

Репетиція військового параду. Фото:скрін відео

В мережі опублікували відео репетиції військового параду, що було знято з висоти. Відео було опубліковано на каналі Генштабу ЗСУ в YouTube, передають Патріоти України.

На відео зображено, як підрозділи Збройних сил України готуються до проведення урочистого параду до Дня Незалежності України.

На злітно-посадковій смузі аеродрому Київського державного авіаційного заводу "АВІАНТ" пройшло трете спільне тренування зведених парадних розрахунків Збройних Сил України та інших силових структур.

Як відомо, військовий парад традиційно проводиться на вулиці Хрещатик у Києві на День Незалежності України.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...