Зухвале пограбування під Житомиром: Атакувавши авто ювеліра, злочинці зі стріляниною викрали 30 кг золота (фото, відео)

Нападники забрали сумки з ювелірними прикрасами, водія і поїхали. Потім водія викинули на узбіччя через кілька кілометрів.

Авто ювеліра після нападу. Фото:zhitomir.info

Ввечері, 19 листопада, озброєні бандити обстріляли автівку двох вінницьких ювелірів. Це сталось, коли чоловіки повертались із міжнародної виставки "Ювелір Експо Україна". Потерпілий розповів деталі про напад невідомих на його машину під Житомиром, в ході якого злочинці забрали 30 кілограм золота на суму в 15 мільйонів гривень. Про це повідомляє Житомир.info з посиланням на пораненого ювеліра Юрія Циніта, інформують Патріоти України.

"Ми повернули на об'їзній біля Бердичева і нам "в лоб" виїхав Mercedes-Benz Vito. Ударив. Я вискочив з машини і побачив дві машини, людей, напевно, мінімум п'ять-шість. Забрали кума мого разом з машиною і поїхали", - розповів потерпілий.

Під час атаки, ювелір спробував вихопити травматичний пістолет, але в цей момент його поранили пострілом з вогнепальної зброї.

Нападники забрали сумки з ювелірними прикрасами, водія і поїхали. Потім водія викинули на узбіччя через кілька кілометрів.

Поранений 20 хвилин не міг зупинити машини, що проїжджали повз, після чого почав стріляти з травматичного пістолета. Тоді його помітили в сусідньому кафе, викликавши швидку.

Поліції поки не вдалося знайти злочинців.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...