Звірства окупанта: Терористи "ЛНР" вбили росіянина і кинули з живою матір'ю в копанку (відео)

Мати загиблого була готова заплатити викуп, проте коли вона приїхала у Красний Луч, бандити спробували вбити і її.

Копанка, куди потрапили мати та її вбитий син. Фото: скріншот з відео.

Москвича Іллю Манченка викрали заради викупу, вивезли на територію, підконтрольну терористам так званої "ЛНР" у Красний Луч, а потім убили і кинули в занедбану копанку. Про це йдеться в сюжеті російського телеканалу "Рен ТВ", передають Патріоти України.

Як повідомляється, мати загиблого була готова заплатити викуп, проте коли вона приїхала у Красний Луч, бандити спробували вбити і її. Пізніше з'ясувалося, що організував викрадення та був "посередником" друг сім'ї Андрій Варганов.

Після зникнення батькам зателефонували з українського номера і повідомили, що їхній син уже не в Москві, а в окупованому Луганську. Викрадачі почали вимагати три мільйони рублів. Уже в місті Красний Луч Варганов зустрів своїх друзів, які сіли до нього в машину.

За словами матері хлопця, один із них спробував її задушити. "Позаду мене сіла людина. І мені на шию накинули зашморг. Щось металеве. Не знаю, що. І все. Я потім не пам'ятаю вже нічого", - розповіла Ольга Манченко.

Коли вона прийшла до тями, то виявила, що перебуває в занедбаній копанці на околиці міста, поруч із тілом убитого сина. Перед тим, як скинути туди Іллю, вбивці спочатку задушили його, а потім підірвали гранатою. Спільникам, судячи з фото, яке показали в сюжеті російські журналісти, виявилися місцеві бойовики, що воюють за "ЛНР".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...