Звірство в Підмосков'ї: Музикант улюбленої групи Путіна помер від побоїв

Дмитровський міський суд Московської області санкціонував арешт до 3 червня Максима Доброго, підозрюваного у побитті бас-гітариста.

Павло Усанов. Фото: bloknot.ru.

Бас-гітарист групи "Любе" Павло Усанов, на якого 2 квітня було скоєно напад в підмосковному Дмитрові, помер. Про це повідомив концертний директор групи Олег Головко, передають Патріоти України з посиланням на російські ЗМІ.

"Це правда. Інформації про прощання і похорон поки немає. Відспівування, швидше за все, буде в Москві, а похорон - на його батьківщині, в Чебоксарах", - сказав директор. Павло Усанов в ніч на 2 квітня був побитий невідомими у ресторані в підмосковному Дмитрові. Музикант був госпіталізований у важкому стані в реанімаційне відділення з відкритою черепно-мозковою травмою.

За даним фактом було порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 111 КК РФ ("Навмисне заподіяння тяжкої шкоди здоров'ю"), що передбачає позбавлення волі на термін до 8 років. Дмитровський міський суд Московської області санкціонував арешт до 3 червня Максима Доброго, підозрюваного у побитті бас-гітариста.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...