19 березня - початок Армагеддону. Мільйони жертв з обох сторін: У США детально змоделювали ядерну війну з КНДР

Світ має усвідомлювати ціну перемоги над кровожерливим Кимом. Особливо ті, хто закликає до негайної військового розв'язання проблеми, вважає автор дослідження.

Жахливий прогноз, але близький до реальності, зробив глава східно-азіатської програми Центру Джеймса Мартіна з нерозповсюдження ядерної зброї в Монтереї Джеффрі Льюїс, повідомляють Патріоти України з посиланням на The Washington Post.

У лютому 2019 року під час традиційних американо-південнокорейських навчань буде збитий цивільний літак. Північнокорейські військові в очікуванні маневрів в Японському морі візьмуть його за американський бомбардувальник і зіб'ють ракетою «земля-повітря». Всі 250 чоловік на борту літака загинуть, а Південна Корея відповість обмеженим ракетним ударом по системам північнокорейського ППО і невеликій кількості об'єктів на території КНДР.

Така ситуація стала б одним з найсерйозніших криз у відносинах Південної Кореї і КНДР - хоча далеко не першим. Наприклад, в 2010 році північнокорейська торпеда потрапила в південнокорейський корабель, загинули 46 осіб; проте до реальних бойових дій справа тоді не дійшла.

У 2019-му події розгортатимуться інакше, вважає Джеффрі Льюїс. Президент США Дональд Трамп, дізнавшись про збитий літак, без будь-якої консультації з адміністрацією Білого дому і силовими відомствами напише в твіттері: «Маленька людина-ракета довго не протримається!» Цей твіт в КНДР сприймуть як пряму загрозу лідерові країни Кім Чен Ину і сигнал для превентивного ядерного удару; глава КНДР вважатиме, що уникне долі Муаммара Каддафі і Саддама Хусейна, якщо нападе першим.

До цього моменту у КНДР буде 48 ракет з ядерними боєголовками, прогнозує Льюїс. В першу чергу запустять 36 ракет малого і середнього радіусу дії по об'єктах в Японії, там багато американських баз, і Південній Кореї. Частина ракет розвалиться, не долетівши до цілей; частина промахнеться на сотні метрів і кілометри, але все одно завдасть серйозної шкоди, оскільки потужність ядерних боєголовок КНДР порівнянна з бомбами, що впали на Хіросіму і Нагасакі. По американським базам на Окінаві і Гуамі КНДР не влучить.

Кім Чен Ин буде впевнений, що 12 міжконтинентальних балістичних ракет, коті у нього лишатимуться після першого удару, змусять США почати переговори, а тому не стане їх відразу запускати. Міркуючи таким чином, диктатор схибить, впевнений Джефрі Льюїс.

Штати почнуть масштабний наступ з повітря на КНДР - щоб знищити рештки ядерної зброї і вбити Кім Чен Ина. Північнокорейський лідер у відчаї накаже запустити свої міжконтинентальні ракети по військових базах у Сан-Дієго і Перл-Харборі, державним об'єктам в Нью-Йорку і Вашингтоні, і ще одну - по маєтку Трампа у Флориді. Кім Чен Ин буде відрізаний від зв'язку і впевнений, що США пустять в хід ядерну зброю, хоча в дійсності Пентагон обійдеться звичайними бомбардуваннями.

Деякі ракети США зіб'ють, і все ж дві третини (з 12.-ред) зможуть обійти американські ППО. Пряме влучення по Манхеттену призведе до загибелі більше мільйона чоловік, у Вашингтоні загинуть не менше 300 тисяч. Трамп спасеться в підземному бункері у Флориді, а тіло Кім Чен Ина знайдуть в бункері в Пхеньяні - північнокорейський лідер накладе на себе руки.

Пентагон навіть не намагатиметься підрахувати число загиблих в Північній Кореї після масштабних бомбардувань. Зрештою в результаті ядерної війни, котрої можна було б з легкістю уникнути, як вважає автор, загинуть близько двох мільйонів американців, південних корейців і японців

Чи можуть окупанти захопити Харків: Командувач Нацгвардії озвучив прогноз

вівторок, 23 квітень 2024, 18:56

Командувач Нацгвардії Олександр Півненко розповів, чи дійсно окупаційна армія Росії може захопити Харків. За його словами, росіяни здатні діяти лише класично. Два-три напрямки відволікаючі й один -0 основний. Про це він розповів в інтерв’ю LIGA.net,...

ЗСУ посиляться: Більшість озброєнь із пакету США вже в Європі, що прискорить доставку в Україну

вівторок, 23 квітень 2024, 17:55

Більшість озброєнь із нового пакету допомоги США заздалегідь розміщено у Німеччині та Польщі. Завдяки цьому доставка до України буде прискорена, передають Патріоти України з посиланням на CNN. Джерело видання повідомило, що артилерійські снаряди будуть...