2017-й рік стане переломним: Ми починаємо звільняти окуповану територію - Турчинов

За словами секретаря РНБО, ворог у 2016 році зазнав серйозних втрат, при цьому українські Збройні сили "значно поліпшили свої позиції".

Олександр Турчинов. Фото:https://www.turchynov.com/

2016 - це перший рік з початку війни, коли Україна не втратила жодного шматка своєї території. Наступний рік стане переломним. Про це заявив секретар РНБО Олександр Турчинов, інформують Патріоти України з посиланням на Інтерфакс.

За його словами, ворог зазнав серйозних втрат, при цьому українські Збройні сили "значно поліпшили свої позиції".

Секретар РНБО також запевнив, що "метр за метром ми починаємо звільняти окуповану територію". "Я переконаний, що 2017-й рік стане переломним в цьому питанні", – додав Турчинов.

На скільки Україні вистачить допомоги від США: Салліван виступив із заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:45

Конгрес США врешті-решт схвалив допомогу Україні. Анонсованого пакета має вистачити до кінця цього року. Про це заявив радник президента США з питань національної безпеки Джейк Салліван, передають Патріоти України. "Ресурси, які у США є на цю мить, доз...

Шойгу погрожує Україні новою російською ракетою "аналоговнєт": Експерт оцінив, наскільки ця зброя небезпечна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:15

Комплекси ЗРК-500, якими Росія погрожує атакувати Україну, схожі на американський ЗРК Patriot, але із затримкою у часі на 40 років. Таку думку висловив 24 Каналу розказав військовий експерт, льотчик-інструктор та полковник ЗСУ в запасі Роман Світан. За...