22 роки позбавлення волі і штраф: Російський суд виніс вирок Надії Савченко

Термін відбування покарання для Надії відраховується з моменту арешту 30 червня 2014 року.

Надії Савченко оголосили вирок. Фото:www.5.ua

Російський суд визнав українську льотчицю Надію Савченко . Суд визнав українську льотчицю Надію Савченко винною у вбивстві російських громадян і незаконному перетині кордону і засудив її до 22 років ув'язнення і 30 тис. руб. (Близько 11 тис. грн) штрафу. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на інформацію адвокатів Надії, яку вони виклали у Twitter.

Згідно з вироком, Савченко визнана винною у вбивстві і замаху на вбивство, за що їй сукупно присудили 22 роки колонії і грошовий штраф - за перетин кордону.

Термін відбування покарання відраховується з моменту арешту 30 червня 2014 року, таким чином, в колонії вона повинна провести 20 років.

Раніше прокурор вимагав призначити їй покарання у вигляді 23 років колонії загального режиму.

F-16 можуть з'явитись в українському небі вже наступного тижня: У Повітряних Силах ЗСУ зробили інтригуючу заяву

четвер, 2 травень 2024, 1:45

Наразі закінчуються останні приготування інфраструктури та заходів захисту дислокацій дорогоцінних для України літаків від повітряних ударів ворога. У Повітряних силах ЗСУ озвучили орієнтир, коли в Україні почнуть "працювати" західні винищувачі F-16 - ...

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...