3,5 року прожив з мішком на голові: Як керівника "Нафтогазвидобування" тримали у полоні (відео)

Одним із замовників викрадення Олега Семінського називають екс-регіонала Миколу Рудьковського.

Олег Семінський. Фото: ZN.ua.

Майже 5 років тому з-під власного будинку в Києві групою людей був викрадений генеральний директор найбільшої в Україні приватної газодобувної компанії "Нафтогазвидобування" Олег Семінський. Три з половиною роки його тримали в підвалі з мішком на голові та наказували постійно лежати. Про це йдеться в сюжеті програми ТСН.Тиждень, інформують Патріоти України.

На той час компанією володіли нардепи-регіонали Нестор Шуфрич та Микола Рудьковський, який утік з України. Причиною викрадення Семінського називають переділ бізнесу. Проте в підсумку власником "Нафтогазвидобування" стала взагалі третя сторона – ДТЕК мільярдера Ріната Ахметова.

Тим часом у судових рішеннях фігурує прізвище Рудьковського як причетного до викрадення Семінського. Нещодавно Рудьковського помітили на відпочинку на морському узбережжі у Франції. Тим часом слідчі не виключають, що на самого Семінського можуть вчинити замах на життя – бо занадто багато знає.

Макрон намагається усунути фон дер Ляєн з посади голови Єврокомісії, заради нового протеже

четвер, 25 квітень 2024, 8:15

Президент Франції Еммануель Макрон веде переговори з іншими лідерами Євросоюзу щодо можливості замінити Урсулу фон дер Ляєн на посту голови Єврокомісії. Про це у середу, 24 квітня, повідомляє Bloomberg з посиланням на обізнані джерела. . Зазначається...

Країни ЄС вагаються з наданням ППО Patriot Україні: ЗМІ дізнались причини

четвер, 25 квітень 2024, 8:05

Повідомляється, що виготовлення систем ППО займає багато часу, тому європейські країни не хочуть відмовлятися від своїх Patriot і ставити себе під загрозу, передають Патріоти України. Як повідомляє AP news, країни Євросоюзу, які мають системи ППО Patri...