"Я б теж пишався, якби в цьому списку не було Рудьковського, Іоффе. Ось цієї ось публіки", - Тука

За словами чиновника, санкційний список Кремля сам по собі дуже сумбурний, тому якусь логіку в ньому відшукати досить важко.

Георгій Тука. Фото:focus.ua

Заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій України Георгій Тука вважає, що санкції Росії в першу чергу спрямовані на таких людей, як бізнесмени Костянтин Григоришин і Віктор Пінчук. Про це Тука заявив, коментуючи внесення свого імені в список санкцій Кремля, передають Патріоти України.

"Я б теж пишався, якби в цьому списку не було Рудьковського, Іоффе. Ось цієї ось публіки. Тоді, можливо, я б і пишався. А перебуваючи в одному списку з цими людьми, то якось почуття гордості притупляється. Список сам по собі дуже сумбурний. Якусь певну логіку в ньому відшукати досить важко. Ясна річ, що в першу чергу він спрямований не на таких людей, як я або Тетерук, припустимо, Лапін. В першу чергу він спрямований на таких людей, як Григоришин, Пінчук, Гереги", - сказав він.

На думку Туки, російські санкції перш за все спрямовані на таких людей, як гендиректор "112 Україна" Єгор Бенкендорф, для того, щоб змусити їх бігти до президента з проханнями і благати зробити якісь дії.

Також чиновник зазначив, що остання його економічна транзакція, пов'язана з РФ, сталася в 2013 році шляхом обміну 100 доларів у відділенні "Сбербанку" на площі Льва Толстого. "Тому мені особисто абсолютно фіолетово на всі ці санкції", - резюмував Тука.

Як повідомлялося раніше, з 1 листопада Росія ввела спеціальні економічні заходи щодо 322 фізичних осіб та 68 юридичних осіб України.

Джерело: InfoResist

"Ухилянтів треба брати за вухо і вести до ТЦК": Мер Конотопа записав звернення до нардепів (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:15

Поки Верховна Рада продовжує готувати законопроєкт про мобілізацію – профільному комітету залишились розглянути 5% поправок – міський голова Конотопа звернувся до народних депутатів із закликом “не гратися в політику". На цьому міський голова Конотопа ...

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...