Миттєва окупація Азовського моря: Тука висміяв заяву "невдалої копії Жириновського"

Технічно можливості заблокувати Азов для України у Росії є, але у Франца Клінцевича недостатньо повноважень, щоб приймати такі важливі рішення.
Георгій Тука. Фото: Апостроф.

В Україні не злякалися погроз російських депутатів закрити Керченську протоку і Азовське море для українських суден. За словами заступника міністра з питань тимчасово окупованих територій Георгія Туки в ефірі телеканалу "Прямий", такі заяви роблять росіяни, які не мають реальної влади, передають Патріоти України.

«Ця людина (депутат Держдуми Франц Клінцевич, - Ред.) постійно виступає з мілітаристськими, радикальними закликами і весь час позиціонує себе "витязем русского мира". Насправді, це людина не має ніякої влади, крім можливості виступати на ефірах», - сказав заступник міністра, назвавши Клінцевіча «невдалою копією Жириновського».
При цьому він зазначив, що технічно можливості заблокувати Азов для України у Росії є, оскільки вона в даний час контролює Керченську протоку. Тука вважає, що якщо відповідь від РФ буде, то очікувати її слід в короткостроковій перспективі - протягом декількох днів.

Росіяни прорвалися й контролюють частину Очеретиного, - речник ОСУВ "Хортиця"

субота, 27 квітень 2024, 20:46

Речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин увечері в суботу, 27 квітня 2024 року, підтвердив утрату контролю над "частиною" селища Очеретине Покровського району Донецької області. З такою заявою він виступив в етері телеканалу "Ми - Україна", передають Патріо...

Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначена Офісом президента людина, - депутатка Європарламенту фон Крамон

субота, 27 квітень 2024, 20:05

Депутатка Європарламенту Віола фон Крамон висловила стурбованість розподіленням повноважень в українському парламенті, заявивши, що насправді Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначений Офісом президента Штучний. Про це вона заявила в інтерв'ю "І...