А доходів, як і у Тимошенко, "кіт наплакав": Голова Київської облради “Батьківщини” пересіла на новенький “Ягуар”

Традиційні «вождівські» партії не втомлюються вражати громадян марнославством, популізмом та різнорідними проявами корупції. На цей раз «декларативна бомба» вибухнула у “Батьківщини”

Обухівщина обрала Ганну Старикову. Передвиборча листівкаДивний факт не приминули помітити "друзі-конкуренти" з Радикальної партії Олега Ляшка, чий часпис "Інформатор" привернув увагу до підлеглої Юлії Тимошенко, зазначають Патріоти України.

Зокрема повідосляється, що 13 грудня голова Київської обласної ради VIІ скликання Ганна Старикова придбала нове розкішне авто Jaguar F-pace. Купівлю спорткару представниця фракції “Батьківщина” одразу ж задекларувала на сайті Єдиного державного реєстру декларацій і оцінила в 1 663 743 гривні.

Варто зауважити на тому, що середня вартість такої марки автомобіля складає 2 мільйони гривень, а дохід Старикової за рік склав всього 60-70 тисяч. Також депутат задекларувала продаж нерухомого майна більше ніж на півтора мільйони гривень.

Вартий уваги той факт, що у 2015 році з нерухомості, у соратниці Юлії Тимошенко було лише 10 соток землі в Бориспільському районі та квартира, площею 41 кв.м. в Ірпіні.

Jaguar – це вже четверте авто в гаражі Старикової. В е-декларації за 2015 рік політик зазначила, що в її власності знаходяться три “вантажівки”: Volkswagen crafter, Volkswagen LT 35 та Mersedes-Benz Sprinter 211 CDI.

Досьє: Старикова Ганна Віталіївна

Дата народження: 20 листопада 1985 року. Народилася у місті Києві.

Освіта: у 2007 році закінчила денне відділення Української академії зовнішньої торгівлі за спеціальністю "міжнародне право".

У 2010 році отримала другу вищу освіту в Київському національному університеті ім. Вадима Гетьмана, за спеціальністю "економіка підприємництва".

Трудова діяльність: 2007-2012 рр. працювала помічником-консультантом Народного депутата України VI-го скликання Бондарева Костянтина Анатолійовича.

У 2012 році переведена на посаду помічника-консультанта Народного депутата VIІ-го скликання у зв'язку з переобранням

У період з 2007 по 2014 рік активно займалась громадською діяльністю на території Київської області.

З березня 2014 по вересень 2014 працювала першим заступником Голови Київської обласної державної адміністрації.

10 листопада 2015 року обрана головою Київської обласної ради “Батьківщини”.

Родинний стан: незаміжня, дітей не має

Джерело

Якщо НАТО розмістить ядерні об'єкти: У МЗС РФ пригрозили вдарити по Польщі

четвер, 25 квітень 2024, 20:29

У разі розміщення в Польщі ядерних об'єктів країн НАТО вони стануть "законною воєнною ціллю" для Росії. Про це заявив заступник міністра закордонних справ РФ Сергій Рябков, повідомляє пропагандистське агентство ТАСС, передають Патріоти України. За його...

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...