А як же гречка? Тимошенко роздаватиме агітаційні паски (фото)

​Противники лідера "Батьківщини" критикують її за черговий піар.

Юлія Тимошенко. Фото:Експрес

Соціальні мережі наповнились фотографіями великодніх пасок, які горою лежать у церкві. Кожна з пасок запакована у пакет із партійної символікою партії "Батьківщина". Як з'ясувалось, київський осередок партії Тимошенко вирішив передати 5 тисяч освячених пасок в зону АТО, передають Патріоти України.

Таким чином політична сила хоче привітати військовослужбовців та мешканців звільнених територій. І щоб освятити святковий хліб, його занесли до собору.

Святійший Патріарх Київський і всієї Русі-України Філарет на території Михайлівського Золотоверхого монастиря освятив паски.

Сьогодні їх повезуть до українських військових, які перебувають у зоні проведення АТО у Донецькій та Луганській області.

Водночас журналістка Марина Данилюк-Єрмолаєва у себе на сторінці у Facebook обурилась: мовляв, "Все би нічого, але на них партійна символіка та атрибутика жінки, яка йде в президенти. Пропоную слоган: "Ваша мама Вас і на війні дістане"!".

Під дописом журналістки з'явилися коментарі, більшість з яких поділили точку зору авторки:

Данилюк-Єрмолаєву підтримав співробітник Адміністрації президента Володимир Горковенко, якому не сподобалося, що паски під час освячення знаходилися на підлозі церкви.

Низка коментаторів поділяють його думку та засуджують "Батьківщину".

Дуже потрібно "м'ясо": Окупанти в Маріуполі ловлять мігрантів, їх можуть кинути на війну проти України, - Андрющенко

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:50

У тимчасово окупованому Маріуполі відбуваються масові рейди проти мігрантів. Так, загарбники виловлюють на вулицях міста людей азійської зовнішності, завантажують у вантажівки та доставляють до військкоматів, передають Патріоти України. Надалі окупанти...

МЗС обмежило надання консульських послуг: У "Слузі народу" виступили з заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:23

Дії Міністерства закордонних справ щодо призупинення надання консульських послуг чоловікам призовного віку за кордоном є надзвичайним заходом, поки закон про мобілізацію не набрав чинності. Адже можуть виникати кризові ситуації, зокрема, в оновленні до...