"А он так ждал, надеялся и верил...": Путіну з Києва так ніхто і не подзвонив

Прес-секретар російського президента Дмитро Пєсков поскаржився, що "ніхто не дзвонив із Києва, щоб привітати Путіна з днем народження".

"А он так ждал, надеялся и верил...". Фото: hronika.info.

Президент України Петро Порошенко не привітав президента Російської Федерації Володимира Путіна з днем народження. Про це журналістам сказав прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков, повідомляють Патріоти України з посиланням на кореспондента УНІАН в Росії.

За словами Пєскова, у Путіна на 7 жовтня не заплановано офіційних заходів з нагоди Дня народження – він проведе його з рідними, близькими й друзями.

"У нього багато міжнародних телефонних розмов заплановано, багато привітань", – сказав речник російського президента.

За його словами, пізніше буде оприлюднено зведену інформацію, але Путіна вже привітали колеги по СНД і інтеграційних процесах: серед перших голову російської держави привітали президенти Казахстану, Узбекистану, Азербайджану й Таджикистану.

Пєсков також уточнив, що в ході таких телефонних розмов також обговорюються двосторонні відносини.

На запитання, хто привітав Путіна із західних лідерів, він відповів: "Поки не можу сказати, ми підготуємо зведену інформацію й надамо її".

Відповідаючи на запитання журналіста, Пєсков зазначив, що ніхто не дзвонив із Києва, щоб привітати Путіна з днем народження.

"Ми зараз орієнтовно майже 7 тисяч танків знищили": Черник пояснив, скільки ще Путін може вести війну проти України і де візьме на це кошти

четвер, 28 березень 2024, 17:47

Росія має таку кількість бронетехніки, завдяки якій може воювати проти Україні ще щонайменше два роки. Водночас дуже великий людський ресурс, який Москва може озброїти найпростішою зброєю, дозволить країні-агресорці й далі закидувати фронт великими піх...

"Мене вражає, як багато дорослих українців починають вживати дитячу лексику, реагуючи на небажання Польщі бути втягнутою у війну", - Фурса

четвер, 28 березень 2024, 16:50

"Мене вражає, як багато дорослих українців починають вживати дитячу лексику, реагуючи на небажання Польщі бути втягнутою у війну", - пише у своєму блозі Сергій Фурса, передають Патріоти України, і продовжує:. "Абсолютно природне небажання. Яке розум...