"А в душе я актриса": До мережі потрапило відео з фільму за участю Поклонської (відео)

Так вона вітала ветеранів з Днем перемоги.

Відеокліп, у якому знялась так звана прокурор Криму Наталія Поклонска, на пісню «Від героїв минулих часів» з фільму «Офіцери» потрапив до інтернету, повідомляють Патріоти України.

У описі до відео зазначають, що ідея створення такого ролику належить прокурору Криму. На початку кліпу вона читає для дітей кілька рядків з пісні, які в цей час несуть ветеранам квіти.

Даний кліп знімали у меморіальному комплексі, який знаходиться на місці концтабору «Червоний» під Сімферополем, і біля пам'ятника морякам-десантникам під Євпаторією.

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...