"А вас туди хтось запрошував?": Ердоган запитав Путіна, чого той попхався в Україну і нагадав про Грузію

Президент Туреччини жорстко розкритикував агресивну політику Кремля, яку Путін проводить на чужих територіях.

Реджеп Тайіп Ердоган. Фото:www.rivnist.in.ua

Президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган затаврував дії Росії в Сирії, нагадавши, що для військової операції її запросив нелегітимний сирійський уряд. Про це пише видання ЛІГА.Новости, передають Патріоти України.

"Росія каже, що її війська в Сирії, тому що їх запросив сирійський уряд. Сирійський уряд нелегітимний. Тоді чому ви відправили війська в Грузію? Тому що вас запрошували? Ви відправили війська в Україну, тому що вас хтось запрошував?", -запитав Ердоган.

Президент Туреччини відкинув запевнення Росії, що в Сирії вона бореться проти бойовиків Ісламської держави: "Туркмени кажуть, що Росія бомбардує їх села, Росія не бореться проти ІДІЛ".

Таку заяву Ердоган зробив після того, як турецькі війська на тренувальній базі на півночі Іраку були атаковані терористами Ісламської держави. Загинули щонайменше 18 військових.

Окупанти вчергове "захопили" завод у Красногорівці, в ЗСУ відреагували

неділя, 5 травень 2024, 19:15

Російські окупанти вчергове заявили про нібито захоплення опорного пункту на заводі в центрі Красногорівки на Новопавлівському напрямку. Речник оперативно-стратегічного угрупування військ "Хортиця" Назар Волошин в коментарі Ліга спростував, що місто вз...

Окупанти вдарили по Слов'янській ТЕС (фото)

неділя, 5 травень 2024, 18:28

«Сьогодні 5 травня о 10:35 розпочався обстріл Слов'янської ТЕС Донбасенерго. Під час обстрілу було пошкоджено ряд об'єктів на території станції», – зазначив він. Він додав, що російські військові завдали удару чотирма касетними ракетами з РСЗВ «Смерч» ...