"А ви накладіть на них санкції": Нервову реакцію Порошенка на публікацію у New York Times радо прокоментувало МЗС Росії

Російський дипломат Марія Захарова не пропустила можливості вилити отрути на Україну, а Пушков згадав Корнія Чуковського.

Російський дипломат Марія Захарова. Фото: tvc.ru.

У Москві відреагували на публікацію у виданні The New York Times колонки, в якій неприємно висловилися про президента України Петро Порошенко, який звинувачувався в тому, що підтримує корупцію в країні. Російського дипломата Марію Захарову потішила не лише стаття, але і реакція на неї українського лідера. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Захарова, як і голова комітету з міжнародних справ Олексій Пушков, любить іронізувати над тією або іншою подією, що стосуються міжнародної політики і України в цьому контексті. Інцидент з публікацією The New York Times про корупційне болото України, яке підтримує президент країни, насмішив її, як і реакція Порошенко на цю статтю.

Представниця МЗС РФ запропонувала українському уряду накласти санкції на видання.

«Тепер Києву залишилося вимагати включення New York Times в який-небудь список санкцій. Краще американський. Або вже?» - сказала вона.

Перед цим не відмовив собі в задоволенні прокоментувати публікацію і Пушков. Він просто процитував відомого в Росії письменника Корнія Чуковського: «Ох, і важка ж це робота - з болота тягнуть бегемота!»

Нагадаємо, Патріоти України писали про те, що Президент України Петро Порошенко дав коментар щодо публікації відомого американського видання New York Times. Він назвав редакційну статтю в NYT про українську корупцію елементом гібридної війни проти України.


Проросійський режим ставлеників Іванішвілі успішно розбудовує диктатуру московського зразку: Парламент Грузії затвердив закон про "іноагентів" у другому читанні

четвер, 2 травень 2024, 6:15

Парламент Грузії в середу, 1 травня, ухвалив у другому читанні законопроєкт про прозорість іноземного впливу, або закон про "іноагентів", який спровокував масові протести. Про це повідомляє Эхо Кавказа. . За його словами, закон про "прозорість іноземн...

F-16 можуть з'явитись в українському небі вже наступного тижня: У Повітряних Силах ЗСУ зробили інтригуючу заяву

четвер, 2 травень 2024, 1:45

Наразі закінчуються останні приготування інфраструктури та заходів захисту дислокацій дорогоцінних для України літаків від повітряних ударів ворога. У Повітряних силах ЗСУ озвучили орієнтир, коли в Україні почнуть "працювати" західні винищувачі F-16 - ...