Адже Кремль і без того сильно витратився на бомби та снаряди: Росія пропонує світовим державам заплатити за відновлення Сирії

Інші країни, швидше за все, відкинуть російську ініціативу, тому що вважають Росію відповідальною за руйнування великих міст, таких як Алеппо.

Кремль не хоче витрачатися на відновлення Сирії. Ілюстрація:www.newindianexpress.com

Росія попросила західні країни виділити мільярди доларів на відновлення Сирії. Про це повідомляє Financial Times з посиланням на іноземних дипломатів, передають Патріоти України за матеріалами Європейської правди.

"Вони (Росія. – Ред.) прийшли, навели безлад, все зруйнували і хочуть тепер, щоб ми за все це платили", - сказав виданню європейський дипломат.

За словами співрозмовників видання, минулого тижня заступник міністра закордонних справ РФ Михайло Богданов на зустрічі послів ЄС заявив, що питання відновлення Сирії стане головним у порядку денному.

На відновлення Сирії можуть піти десятки мільярдів доларів, і Богданов додав, що від Росії в цьому питанні "не слід чекати нічого", зазначили джерела видання.

Очікується, що це питання обговорюватимуть на переговорах між урядом Сирії та опозицією, які проходять під егідою ООН 23 лютого в Женеві.

Інші країни, швидше за все, відкинуть російську ініціативу, тому що вважають Росію відповідальною за руйнування великих міст, таких як Алеппо.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...