Адже життя дуже важке: Гройсман розповів, де черпає натхнення

Прем'єр згадує про те, що в роботі йому завжди допомагає уривок з вірша "Каменярі", автором якого є Іван Франко.

Володимир Гройсман. Фото:file.liga.net

Володимир Гройсман, прем'єр-міністр України, зізнався, що працювати дуже важко, проте кожного разу, коли накочує втома, він звертається до віршів, в яких черпає натхнення, і які допомагають йому в роботі. Про це український прем'єр пише на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

Гройсман згадує про те, що в роботі йому завжди допомагає уривок з вірша "Каменярі", автором якого є Іван Франко. До речі, такий запис на сторінці прем'єра з'явився з нагоди святкування 160-річчя від дня народження талановитого українського поета.

Прем'єр-міністр наводить кілька рядків з вірша, які, на його думку, дуже допомагають в роботі на благо і процвітання України.

"Лупайте сю скалу! Нехай ні жар, ні холод

Не спинить вас! Зносіть і труд, і спрагу, й голод,

Бо вам призначено скалу сесю розбить".

Гройсман зазначає, що тільки в цих рядках він черпає сили для роботи, щоб сміливо йти назустріч позитивним змінам і орієнтуватися тільки на успіх.

Окупанти намагаються обійти Часів Яр з флангів, але успіхів не мають: Військовий розповів, що відбувається

субота, 27 квітень 2024, 6:22

Противник намагається обійти Часів Яр з лівого та правого флангів, щоб взяти в оперативне оточення. Внаслідок цього йдуть дуже складні бої в Іванівському та Богданівці. Водночас протягом останніх тижнів ворог не зміг досягти значних успіхів в обох насе...

Москва заскочена зненацька. Стратегія ППО РФ не розрахована на українські технології, — Newsweek

субота, 27 квітень 2024, 5:58

Найгірше щодо загрози з неба для держави-агресора тільки починається. Росії терміново треба переглядати концепцію протиповітряної оборони. Однак швидко це не вийде, навіть якщо вдасться намацати правильні рішення. За словами аналітика RAND Маттіаса Еке...