Агенти Кремля працюють: Ще один регіон Італії захотів зняти санкції з Росії

Партія "Ліга Півночі" у Лігурії має намір створити в країні комітет проти санкцій.

Лігурія. Фото: ЖЖ.

Один з найбільш розвинених промислових регіонів Італії - Лігурія - слідом за Венето задумався про визнання Криму в складі Росії. 29 червня в місцевій раді відбудеться голосування щодо резолюції, що закликає зняти антиросійські санкції, а заодно і визнати півострів російським. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на російські ЗМІ.

З великою часткою ймовірності лігурійці скажуть резолюції "так". "Група "Ліга Півночі" в Лігурії і я, як її президент, робимо все можливе, щоб цей документ набрав більшість голосів. Нашу ініціативу підтримали члени інших партій, а тому ми сподіваємося, що документ буде прийнятий регіональною радою", - розповів виданню голова партії "Ліга Півночі" в регіональному раді області Алессандро Піано.

За його словами, обмежувальні заходи, які вводив Брюссель, є неефективними у справі вирішення політичних питань. "Ми стали заручниками своїх дій. На ділі санкції заподіяли істотної шкоди в першу чергу Європі, Італії, зокрема Лігурії", - додав парламентарій.

Піано також повідомив, що його партія має намір створити в країні комітет проти санкцій. "Члени комітету будуть безпосередньо працювати з урядом Італії та Європейським парламентом, щоб і в інших регіонах Європи було розглянуто питання про визнання Республіки Крим частиною Росії", - пояснив він.

"Росіяни свідомо намагалися вбити якомога більше людей": Генпрокурор показав момент удару по Одесі ракетою із касетним боєзарядом (відео)

вівторок, 30 квітень 2024, 13:06

Генеральний прокурор Андрій Костін показав момент удару по Одесі російською балістичною ракетою Іскандер із касетним боєзарядом. Відповідне відео він опублікував у Facebook, передають Патріоти України. Він зазначив, що країна-агресор Росія цинічно нехт...

"Багато в чому Путін прискорив велику кількість тих подій, яким він намагався запобігти", - Блінкен

вівторок, 30 квітень 2024, 11:59

Росія переорієнтувала економіку на воєнні рейки, але це не принесе їй довгострокового успіху. Про це держсекретар США Ентоні Блінкен сказав на спеціальній зустрічі Всесвітнього економічного форуму "Глобальна співпраця, зростання та енергія для розвитку...