Агресор не зупиниться: Росія перекинула важку техніку у Каменськ-Шахтинський поблизу кордону з Україною.

Докази опублікувала міжнародна спільнота.

Зафіксовано нову активність російської армії на українсько-російському кордоні. Як повідомляє міжнародна спільнота InformNapalm, волонтерами цього разу помічено перекидання російського важкого озброєння на залізничну станцію Каменська (м. Каменськ-Шахтинський), передають Патріоти України.

На фотографії танки: №1, 2, 4 - Т-72Б; №3, 5 - Т-72Б мод. 1989 або 1999 і криті залізничні вагони, у яких найчастіше перевозять боєприпаси.

Точне місце на карті за посиланням і нижче фото з прив'язкою до місцевості.

Цей населений пункт розташований менш ніж за 30 км від КПП "Ізварине", в районі якого в минулі роки проводили активне перекидання російського важкого озброєння на Донбас, а Каменськ-Шахтинський був перевантажним пунктом перед відправленням техніки в Україну.

“Двадцять п’ять років тому": Сі Цзіньпін пообіцяв "ніколи не забути" бомбардування НАТО посольства Китаю в Белграді

вівторок, 7 травень 2024, 16:38

Президент КНР Сі Цзіньпін пообіцяв “ніколи не забути” смертоносне бомбардування НАТО посольства Китаю в Белграді. Про це він заявив під час європейської поїздки, пише Bloomberg, передають Патріоти України. Як зазначається, заява Сі Цзіньпіня посилює ро...

Путін готовий до невеликої військової операції проти НАТО: Голова військової контррозвідки Польщі оцінив загрози

вівторок, 7 травень 2024, 16:30

Російський президент Володимир Путін уже готовий до невеликої військової операції проти країни НАТО. Це може бути Нарва чи шведський острів. Про це сказав керівник служби військової контррозвідки Польщі Ярослав Строжик, передають Патріоти України. За й...