Алаверди: У Путіна придумали, чим відповісти США на нові санкції

Кремль може заарештувати американську дипломатичну власність в Росії.

У Путіна придумали, чим відповісти США на нові санкції. Фото: Politeka.Російська Федерація у відповідь на нові санкції США може накласти арешт на американську дипвласність в Росії, зокрема, дачний комплекс американського посольства в Срібному Бору і складські приміщення. Про це повідомляє "Коммерсант.ru" з посиланням на джерела в МЗС Росії, передають Патріоти України.

Крім того, з РФ можуть бути вислані 35 американських дипломатів.

За даними джерел, Москва також розглядає можливість обмеження максимальної кількості дипломатів в Росії, чий штат перевищує розмір російської дипмісії в Вашингтоні.

Відзначається, що відповідь Москви може торкнутися американських компаній, які працюють в Росії і найбільш широко представлені в споживчому секторі і IT.

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...