Але за це доведеться платити: Путін підриває Європу мігрантами і ультраправими, - Обама

Барак Обама: "Містер Путін в цілому розглядає НАТО, ЄС, трансатлантичну єдність як загрозу російській владі".

Барак Обама: Фото: free-news.su.

Президент США Барак Обама заявив, що причиною розпалювання кризи мігрантів і посилення ультраправих настроїв є Путін, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Виступаючи з інтерв'ю на телеканалі CBS, Барак Обама заявив, що охоплення кризою мігрантів значно більше, ніж здається європейцям. "Це не тільки європейська проблема. Це наша проблема теж", - сказав Обама. "Але що більш важливо, більш стратегічно, це те, що криза просувається в бік правого націоналізму, з метою розбити європейську єдність, що в багатьох випадках експлуатується нечистими політиками, такими як Путін".

"Містер Путін в цілому розглядає НАТО, ЄС, трансатлантичну єдність як загрозу російської влади", - сказав Обама. - "Я думаю, що він серйозно помиляється з цього приводу".

На концерті Кобзона триває тисячний аншлаг:: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 1 травня

середа, 1 травень 2024, 7:58

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 01.05.24 орієнтовно склали:

Нічні вибухи пролунали у Ростові та Вороніжі. Дрони повторно вразили один з найбільших у росії на рязанський НПЗ

середа, 1 травень 2024, 7:48

У ніч проти 1 травня у Ростові-на-Дону, Рязані та у Воронежі (Російська Федерація) пролунали вибухи. Про це бідкаються російські Telegram-канали. . Близько 02:20 за місцевим часом пролунав вибух у Воронежі. Губернатор області Олександр Гусєв повідом...