Арсен Аваков анонсував нові реформи МВС

В Україні буде створена поліцейська академія і ліквідовано МРЕВ ДАІ.

Арсен Аваков. Фото: newsonline24.com.ua.

Створення поліцейської академії і ліквідація міжрайонних реєстраційно-екзаменаційних відділів ДАІ стануть наступними етапами реформування системи Міністерства внутрішніх справ. Про це міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив журналістам у неділю, 22 травня, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

За його словами, якщо реформа МВС та Національної поліції зазнає невдачі, це стане серйозним ударом для очікувань суспільства.

"Ми не можемо собі цього дозволити. Нам дуже важко, не вистачає ресурсів. Ми погано взаємодіємо з прокуратурою, у нас жахливі суди, але дорогу здолає той, хто тільки що йде вперед", - резюмував Аваков.

"Слів багато, але мало дій": Французька армія не готова до такої війни, як в Україні, - європейський генерал

неділя, 5 травень 2024, 6:39

Французька армія не здатна потягнути війну, яку ведуть зараз ЗСУ. А заяви президента Франції Еммануеля Макрона про готовність відправити війська в Україну, є порожніми балачками. Про це в інтерв’ю виданню Boulevard Voltaire заявив відставний французьки...

Сумні цифри: Скільки території Україна втратила за останні півроку

неділя, 5 травень 2024, 6:30

Від початку жовтня 2023 року Україна поступилася Росії понад 300 квадратними кілометрами своєї території. За квітень було втрачено понад 80 км2. Такий підрахунок зробили аналітики. "Станом на кінець квітня 2024 року Росія окупувала загалом 17,53% (+0,0...