"АТО буде названа війною, тому що, зараз кінця не має. Юридично це вивело Україну за рамки Женевських документів", - Безсмертний

Антитерористична операція буде названа в Україні "війною", бо це необхідно для більш правильного розуміння ситуації. Для виходу з юридичного глухого кут​а.

Про це у ефірі Еспресо.TV сказав екс-представник України у Тристоронній контактній групі Роман Безсмертний, зазначають Патріоти України.

"Я не знаю, в кого виникла тоді ідея назвати це Антитерористичною операцією. Це дуже “геніальна” людина була, яка заплутала все, що можна. Якщо ми подивимось на Женевські документи, які формувались з 1946 року, то в них є відповіді на питання, які ставить Україна вже 2 роки", - сказав Безсмертний.

За його словами, для того, щоб отримати ці відповіді, треба було з самого початку назвати це "війною", прийняти документи і зробити відповідні звернення до міжнародної спільноти.

“Юридично це було названо АТО, що вивело Україну за рамки Женевських документів, і тепер у нас немає там військовополонених, а є незаконно утримувані особи. Немає агресора, а є країна з незрозумілим статусом. Тому для народу — це війна, а для владних коридорів — АТО. Чим раніше війна буде названа війною, тим точніше ми зрозуміємо, де ми знаходимось. АТО буде названа війною, тому що, те, що відбувається зараз кінця не має", - пояснив Безсмертний.

Адміністрація Байдена поспішає наздогнати втрачений час: Далекобійні ATACMS будуть у першому пакеті - ЗМІ

середа, 24 квітень 2024, 1:45

У наступному пакеті американської військової допомоги Україні вартістю близько мільярда доларів вперше можуть бути далекобійні ракети ATACMS. Про це у вівторок, 23 квітня, пише CNN із посиланням на джерела." . "Під час брифінгів у Конгресі протягом ос...

Відповідав за управління майном та медичне забезпечення: Заступник Шойгу попався на хабарі

вівторок, 23 квітень 2024, 22:55

Затримано заступника міністра оборони Росії Тимура Іванова - його підозрюють в отриманні хабаря. Про це з посиланням на Слідчий комітет РФ пишуть російські пабліки і ЗМІ, передають Патріоти України. ТГ-канал Mash пише, що Тимур Іванов відповідав за буд...