Автомобіль із озброєними людьми намагався прорватися через українсько-білоруський кордон

Прикордонники були змушені відкрити вогонь.

Через українсько-білоруський кордон намагався прорватися автомобіль з озброєними людьми. Фото: gpk.gov.by.

Через українсько-білоруський кордон намагався прорватися автомобіль з озброєними людьми, прикордонники були змушені відкрити вогонь, щоб затримати порушників. Про це повідомляє прес-служба Державного прикордонного комітету Республіки Білорусь, передають Патріоти України.

"О 01:45 20 березня на в'їзд до Білорусі з України здійснено спробу прориву через державний кордон в пункті пропуску Олександрівка автомобіля марки "Джип", при цьому даний транспортний засіб збив шлагбаум, проїхав через засіб примусової зупинки й, отримавши механічні пошкодження, зробив спробу прориву вглиб території Республіки Білорусь. З метою затримання вказаного автомобіля співробітниками органів прикордонної служби у пункті пропуску було застосовано по ньому табельну зброю, - йдеться в повідомленні.

При цьому наголошується, що транспортний засіб було затримано через 10 хвилин "у безпосередній близькості від пункту пропуску Олександрівка в районі населеного пункту Габрієлівка Наровлянського району Гомельської області". Серед затриманих двоє людей, особи яких встановлюються.

Прикордонники припускають, що в автомобілі міг знаходитися ще один порушник, який нині розшукується.

"Під час огляду затриманого автомобіля виявлено пістолет марки ТТ і два споряджених магазини, а також предмет, зовні схожий на тротил і електродетонатори", - додається в повідомленні.

На даний момент щодо затриманих проводяться оперативно-слідчі заходи.

"Намагаємося робити те, що треба": Комбриг назвав цілі росіян на Бахмутському напрямку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:30

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр", полковник ЗСУ Павло Паліса розповів в інтерв'ю "Суспільному", що на околицях Бахмута противник намагається наростити зусилля в смузі оборони бригади й також по сусідах - з метою прорвати оборон...

"Влаштували бавовну": ГУР знищило у Москві гелікоптер Ка-32, який належав Міноборони Росії

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:17

Воїни ГУР знищили російський вертоліт Ка-32 на аеродромі "Остаф'єво" в Москві. Окупанти використовували його для забезпечення логістичних потреб та евакуаційних операцій своєї армії. Про це повідомили джерела OBOZ.UA. Відомо, що багатоцільовий гвинтокр...