Автопарк міністра енергетики Насалика поповнився сьомим авто (документ)

В минулому році Ігор Насалик придбав і зареєстрував на себе Mercedes S класу моделі Mercedes S500L 4Matic вартістю близько 4 млн гривень.

І.Насалик. Фото: УНІАН.

Міністр енергетики України Ігор Насалик придбав вже сьомий автомобіль для гаража своєї сім'ї. Про це повідомляє видання CarDiagram, яке отримало відповідь на інформаційний запит до Міністерства внутрішніх справ України, передають Патріоти України.

У відповіді на запит видання, МВС підтвердили, що в минулому році Насалик зареєстрував на себе Mercedes S класу моделі Mercedes S500L 4Matic. Ціна цього автомобіля в Україні коливається в межах 4 млн гривень.

Судячи з електронної декларації чиновника за 2015 рік, це вже третя машина, яка зареєстрована на нього. Однак до покупки нового Mercedes у нього був тільки один автомобіль S класу 2007 року випуску.

Крім того, в декларації чиновник вказав, що його родині належать: Volkswagen CC, Toyota Land Cruiser Prado, Toyota Avensis, Mazda Tupe 6, ВАЗ 21065.

"Створити пусті міста, пусті міста легше займати": Козій пояснив, що стоїть за нагнітанням чуток про плани РФ на Одесу

п’ятниця, 3 травень 2024, 8:30

Останніми днями війська РФ посилили атаки на Одесу - по місту бʼють балістичними ракетами. Першочергова мета таких дій ворога - не окупація міста, а створення в ньому таких умов, аби люди з нього тікали, передають Патріоти України. Про це в інтервʼю OB...

Кремль кидає у бій нові бригади: Жданов назвав напрямок головного удару РФ

п’ятниця, 3 травень 2024, 8:22

Основним завданням російських окупантів може бути розтягування резервів Сил оборони України, заявив військовий експерт, полковник запасу Олег Жданов, передають Патріоти України. "Найімовірніше, саме Авдіївський напрямок вони вважатимуть напрямком голов...