Кровосіся розбушувалася: Азаров пожалівся на цензуру в Україні

Біглий екс-прем'єр Азаров назвав Петра Порошенко, Яценюка та Турчинова сепаратистами

Микола Азаров. Фото з сайту 112.ua.Микола Азаров на своїй сторінці в Фейсбуці пожалівся на "свободу слова в Украине". Не забув екс-прем'єр-міністр і про Шустера. Про яскравий "пост" Азарова повідомляють Патріоти України з посиланням на Обозреватель.

Після інтерв'ю Азарова на "Радио Вести" Нацрада назначила внепланову перевірку цього інфоканалу. Біглий екс-прем'єр угледів у такому вчинку порушення "свободи слова".

"Впервые за год украинская редакция «Радио Вести» передало для радиослушателей интервью со мной. Тут же так называемый Нацсовет по вопросам телерадиовещания назначил внеплановую проверку редакции.

Хочу сразу же заявить, что цензура прямо запрещена Конституцией Украины к разработке и принятию которой я имел прямое отношение, в отличие от членов так называемого Совета. Нормы Конституции являются нормами прямого действия и это означает, что нарушая нормы Конституции, члены Нацсовета совершают преступные действия.

Что же так обеспокоило НацСовет? В моих высказываниях они усмотрели признаки сепаратизма, посягательства на территориальную целостность и разжигание межнациональной розни. Сразу же хочется задать им вопрос: «Кто их уполномочивал усматривать что-либо?».

Когда я работал премьер-министром, Украина была единым стабильным государством, никто не посягал на её территориальную целостность и не разжигал межнациональную рознь...

...именно Турчинов, Порошенко, Яценюк и им подобные являются сепаратистами, в результате преступной деятельности которых Украина потеряла Крым, разрушен Донбасс, погибли и ранены десятки тысяч граждан Украины", - заявив Микола Янович на своїй сторінці у соцмережі.

"Интересно, почему на такое явное нарушение свободы слова никак не отреагировал Шустер? Он же вроде бы создал Комитет по спасению свободы слова", - додав Азаров.

Дійсно, останнім часом Нацрада приділяє забагато уваги висловлюванням екс-лідерів України, ніби вони мають "інформаційну зброю через пресу". В той же час цензурою ігноруються справжні загрози - внутрішні. Бо слова "колишнього прем'єра" у інтерв'ю несуть меншу загрозу, ніж слова тисяч тих сепаратистів, які інформаційну зброю використовують зсередини, а не ззовні.


Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...

Є вагома причина: Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпіади у Парижі,

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:30

Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпійських ігор у Парижі. Побоювання, зокрема, викликані терактом у Підмосков'ї, передають Патріоти України з посиланням на Europe 1. Джерело видання у головному управлінні внутрішньої без...