"Баба Йуля "зробила ноги": Тимошенко втекла від жителів Донбасу, відмовившись говорити про війну (відео)

Політик обурила мешканців прифронтової зони дорогим кортежем та численною охороною.

Юлія Тимошенко на Донбасі. Фото:скрін відео

Тимошенко відвідала прифронтовій Донбас на День захисника України. Вона відразу обурила жителів кортежем з дорогих іномарок і численною охороною, за спини якої ховалася, прибувши на службу в храм. Біля церкви її зустріли бійці АТО з транспарантами і парафіяни, передають Патріоти України.

Люди були налаштовані категорично і хотіли задати Тимошенко кілька запитань, вони чекали лідера "Батьківщини" на вулиці, проте говорити правду політик явно не мала наміру.

Як тільки Юлія Тимошенко вийшла з храму, вона поспішила покинути храмову площу, злякавшись спілкування з місцевими жителями. Кадри в Twitter виклав користувач Віталій Барабаненко.

"Чого вона взагалі сюди приперлася, жах! Колючий дріт забула", - кричать услід Тимошенко на відео люди.

"К**ва", "Актриса погорілого театру", "Звідки у неї всі ці машини, охорона", "Ось вам і рейтинги Тимошенко, ось вам і народна любов", - коментують кадри втечі політика в соцмережі.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...