"Банальная бытовуха": У Росії "виправдали" вбивство екс-помічника Путіна у США

В РФ висунули версію, що екс-голова правління холдингу "Газпром-медіа" просто встряв у бійку, в якій отримав травми, що призвели до його смерті.

Михайло Лєсін. Фото:www.profi-forex.org

Колишній міністр друку Росії Михайло Лєсін, який був знайдений мертвим у популярному серед ЛГБТ районі Вашингтона, міг стати жертвою побутового злочину. Про це 11 березня заявили близькі знайомі покійного радника президента РФ, повідомляють Патріоти України з посиланням на Дождь.

За словами джерела, яке спілкувалося з Лєсіним незадовго до його смерті, восени 2015 року колишній глава "Газпром-медіа" і екс-міністр друку РФ прилетів до Вашингтона до одного зі своїх знайомих. Він зупинився в готелі в одному з фешенебельних районів Вашингтона. Вночі Лєсін залишив компанію друзів і подався у місто на прогулянку. Він опинився в районі готелю Dupont Circle. Саме там, за словами співрозмовника Дождя, могла статися бійка, в результаті якої Лєсін отримав травми. Після цього він піднявся до себе в номер, де пізніше покоївка виявила його мертвим.

Джерело повідомило, що останнім часом у Лєсіна були проблеми зі здоров'ям. Він переніс 14 операцій в Швейцарії по заміні хребців на титанові імплантати. Лєсін приймав болезаспокійливі препарати, тому був слабкий.

Інше джерело, що також близько знало Лєсіна, припустив, що в ту ніч він вжив алкоголь. Він погодився з версією про бійку, нагадавши, що Лєсін - колишній боксер, і в молодості нерідко втручався в конфлікти.

"Це в його характері, він завзятий", - сказало джерело. Також раніше ще одне джерело заявило, що Лєсін міг отримати смертельні травми під час сварки.

Як повідомлялося раніше, поліція оприлюднила версію, згідно з якою Михайло Лєсін помер не від серцевого нападу, а через травми голови.

Збиває навіть балістичні ракети: Що відомо про Aster 30, які Франція передає Україні

четвер, 25 квітень 2024, 2:35

До нового пакета військової допомоги Україні від Франції мають увійти зенітні керовані ракети Aster 30, які використовують для систем протиповітряної оборони Mamba SAMP-T. Ці комплекси здатні боротися як з авіацією, так і з крилатими та протирадіолокац...