Барак Обама закликав посилити санкції проти Росії і збільшити допомогу Україні, - Financial Time

Американський президент підкреслив, що санкції проти Росії повинні зберегтися до тих пір, поки Москва повністю не виконає свої зобов'язання відповідно до мінських угод.

Барак Обама. Фото: free-news.su.

Обсяг допомоги Україні зросте найближчим часом, а санкції збережуться в повному обсязі - про це йдеться в статті президента США Обами для газети Financial Time, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Санкції проти Росії повинні бути збережені, а можливо і посилені", - заявив президент США Барак Обама. За його словами, США повинні посилити співпрацю в сфері безпеки між НАТО і ЄС, а також підтримку Україні.

«Ми повинні посилити співпрацю в сфері безпеки між НАТО і ЄС, а також підтримку Україні, яка захищає свій суверенітет і територіальну цілісність. І навіть незважаючи на те, що наші нації залишаються відкритими для більш конструктивних відносин з Росією, нам слід погодитися, що санкції проти Росії повинні зберегтися до тих пір, поки Москва повністю не виконає свої зобов'язання відповідно до мінських угод», - підкреслив Обама.

На початку колонки американський лідер називає ряд «викликів» - зокрема, терористичні атаки в країнах НАТО, наплив біженців, «російську агресію» щодо України, а також результати голосування по Brexit.

«У той час, як я прибуваю до Варшави на зустріч з лідерами НАТО і ЄС, я вірю, що наші нації повинні мобілізувати політичну волю і взяти на себе тверді зобов'язання для відповіді на ці виклики. Я вірю, що ми здатні на це, але тільки якщо ми залишимося єдині як справжні союзники і партнери», - зазначає він.

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...

На місці влучання спалахнула потужна пожежа: Окупанти знову вдарили по Одесі (фото, відео)

середа, 1 травень 2024, 23:18

Увечері 1 травня російські окупанти знову вдарили по Одесі. Про це повідомили місцеві Telegram-пабліки, передають Патріоти України. У мережі з'явилися фото та відео наслідків. Над містом здійнявся дим. За попередніми даними, окупанти вдарили по складу ...