Батько - одіозний політик, мати - модель Playboy: ЗМІ знайшли факти з важкого дитинства Марін Ле Пен (фото, 16+)

Коли Марін було 16 років, її матір П'єретт Лалан покинула родину і не бачилася зі своїми доньками близько 15 років.

Марін Ле Пен. Фото: Эксперт.

Кандидат в президенти Франції Анн Перрін Ле Пен народилася в родині французького політика і майбутнього засновника партії "Національний фронт" Жана-Марі Ле Пена і ефектної блондинки - фотомоделі П'єретт Лалан. За інформацією різних ЗМІ, історія сім'ї Марін дуже на проста, пишуть Патріоти України з посиланням на Обозреватель.

Так, батько одружився на П'єретт Лала, фотомоделі і ефектній жінці в 1960-му році. У 80-х роках, коли батько Марін придбав політичну популярність, батько вирішив замовити свою біографію журналісту і біографу, який проводив багато часу в садибі родини Ле Пен.

Коли Марін було 16 років, вона побачила, що одна з її старших сестер стоїть поблизу школи. "Мама пішла", - сказала тоді вона.

Виявилося, що Лалан взяла всі свої речі і, нікому нічого не сказавши, зникла разом з біографом, щоб розпочати нове життя. Вона не бачила своїх дочок більше 15 років. За словами молодшої і більше всіх прив'язаної до матері Марін, вона кожен день чекала звісток від неї, але ніхто не приходив.

Після цього відбулося публічне розлучення. Жан-Марі Ле Пен відкинув претензії Лалан на утримання, заявивши, що вона повинна працювати прибиральницею. Як реванш, Лалан позувала оголеною у французькому Playboy, витираючи кухонну підлогу.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...