Хіти тижня. ''Виходить за коридор норми'': Психолог прокоментував поведінку подружки Путіна

Для крайніх правих, як і для крайніх лівих, дуже характерна поведінка демонстративна, що провокує, що порушує норми, але для політика такого рангу є неприйнятним виходити за рамки морально-етичних норм.

Марін Ле Пен і Путін. Фото: скріншот з відео.

Лідер французької правопопулістської партії "Національне об'єднання" Марін Ле Пен, яка відмовилася проходити психіатричну експертизу, призначену їй судом, любить виходити за межі норми. Про це розповів психолог, експерт з питань невербальної комунікації Валентин Кім, передають Патріоти України.

За його словами, поки важко говорити, що вона страждає на якісь відхилення чи акцентуації. "Варто зазначити, що активні політики, тим більше ті, що дотримуються якогось крайнього правого або крайнього лівого спрямування, що виходять за коридор норми, це завжди люди з певними акцентуаціями", — каже Кім.

Він наголосив, що здебільшого ці люди борються з системою, протиставляють себе всім іншим, і в даному випадку Марін Ле Пен є саме такою людиною. "Їй дуже легко себе протиставляти, відповідно їй легко йти на порушення різних норм, вона критикує, сумнівається в доцільності дуже багатьох підвалин. Але це не означає, що вона абсолютно збочена людина. Тому я не можу сказати, що тут є якісь психологічні акцентуації чи ні, а про психіатрію взагалі говорити не можу", — зазначив психолог.

Кім вважає, що для крайніх правих, як і для крайніх лівих, дуже характерна поведінка демонстративна, що провокує, що порушує норми, але для політика такого рангу є неприйнятним виходити за рамки морально-етичних норм.

"Я тут більше згоден з громадською думкою, є коридор морально-етичних норм, виходити за які політик не має права. З тієї простої причини, що політик в будь-якому випадку є лідером думки. Його манеру поведінки всі інші люди беруть за приклад", — вважає він.

Нагадаємо, у 2015 році проти Марін Ле Пен порушили справу за публікацію у себе у Twitter фото трьох жертв ІДІЛ у помаранчевих костюмах бранців, серед яких був американський журналіст Джеймс Фолі.

Джерело: Обозреватель

Теракт у "Крокус Сіті Холі" демонструє слабкість Путіна: У The Times описали три сценарії, які чекають на РФ

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:27

Нещодавній теракт у торговому центрі "Крокус Сіті Хол" продемонстрував хиткість позиції російського диктатора Володимира Путіна, а також неготовність апарату безпеки Росії до відповідних викликів, передають Патріоти України з посиланням на The Times. ...

Вчасно повернувся з України щоб сходити на концерт: Внаслідок важкого поранення у Крокус Сіті Холі віддав кінці "велика шишка" ГРУ

п’ятниця, 29 березень 2024, 5:00

Полковник спецназу ГРУ Тимур Мясников, який нещодавно повернувся з війни Росії проти України, помер від поранень, отриманих внаслідок стрілянини у підмосковному концертному залі Крокус Сіті Хол, повідомляє видання Медиазона. Про смерть полковника йдеть...