"Беги, Лола, беги": Російській співачці заборонили в'їзд в Україну на 3 роки, - Держприкордонслужба (відео)

Співачка Лоліта Мілявська незаконно відвідувала анексований Крим.

Співачка Лоліта Мілявська. Фото: gazeta.ru.

На підставі законодавства України співачці Лоліті Мілявській заборонили в'їзд до Україну на три роки. Про це на сторінці у Facebook написав речник Держприкордонслужби України Олег Слободян, передають Патріоти України.

"Сьогодні вранці в пункті пропуску "Конотоп" під час оформлення пасажирів потягу сполученням Москва - Київ було виявлено громадянку РФ Лоліту Мілявську, щодо якої у прикордонників була попередня інформація про порушення нею законодавства України та відвідування окупованого Криму через закриті пункти пропуску.

На підставі законодавства України та наявної додаткової інформації громадянці РФ Мілявській Лоліті було відмовлено в перетині кордону до України і заборонено в'їзд на три роки", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, в мережі з'явилося скандальне інтерв'ю Лоліти, через яке, швидше всього, їй заборонили в'їзд в Україну.

Окупанти прорвалися в Красногорівку, але ЗСУ заблокували штурмові групи - речник ОСУВ "Хортиця"

середа, 8 травень 2024, 23:17

Збройні сили України заблокували штурмові групи російської армії, які прорвалися у місто Красногорівка Донецької області. Про це розповів речник оперативно-стратегічного угруповання військ «Хортиця» Назар Волошин в ефірі Армія TV, передають Патріоти Ук...

"Ще не пізно...": Адмірал НАТО прокоментував просування росіян на фронті

середа, 8 травень 2024, 23:08

Попри просування російських сил на полі бою Україна все ще може виграти війну. Про це заявив голова Військового комітету НАТО адмірал Роб Бауер в інтерв'ю бельгійському мовнику VRT, передають Патріоти України. Бауера вважає, що для України «ще не пізно...