Бензоколонка загралася у наддержаву: США можуть припинити переговори з Росією по Сирії - Білий дім

Держсекретар США Джон Керрі і глава МЗС РФ Сергій Лавров з цього приводу "планують зустрітися протягом тижня".

Ілюстрація:vsitury.com.ua

США готові вийти з переговорів з Росією по координації в Сирії, якщо їм не вдасться домогтися згоди в потрібному вигляді. Про це пише в понеділок американська преса, передають Патріоти України з посиланням на Inforesist.

Про це сказав журналістам неназваний представник Білого дому "на полях" саміту G20 в Ханчжоу.

"Зараз вже існує ясність по позиціях обох сторін, і в найближчі дні ми зрозуміємо, чи вдасться нам досягти угоди, яку вдасться швидко реалізувати. Якщо ми не зможемо отримати таку угоду, яку ми хочемо, ми припинимо ці спроби", - сказав він.

Він зазначив, що держсекретар США Джон Керрі і глава МЗС РФ Сергій Лавров "планують зустрітися в наступні дні, зустріч точно повинна відбутися протягом тижня".

"Якщо нам вдасться дійти згоди, ми хочемо, щоб це сталося якомога швидше з огляду на гуманітарну ситуацію. Проте, ми хочемо домогтися того, щоб угода була ефективною, і тому ми продовжуємо обговорення", - наводять ЗМІ слова співробітника американської адміністрації.

Чехія знайшла для України вже мільйон снарядів - ЗМІ

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:22

Учасники ініціативи Чехії із закупівлі боєприпасів для потреб ЗСУ підписали угоду, в межах якої Україна отримає мільйон артилерійських снарядів, повідомляє . Спочатку передбачалося закупити 800 тисяч снарядів: 500 тисяч калібру 155 мм та ще 300 тисяч -...

Внаслідок нічної повітряної атаки росіян в Україні пошкоджені теплові та гідроелектростанції - Укренерго

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:14

Війська РФ вночі 29 березня під час масованої комбінованої атаки вдарили по енергетичних об’єктах. Про це повідомляє Укренерго. Внаслідок обстрілу зазнали пошкодження теплові та гідроелектростанції в центральному та західному регіонах. . Як зазначаєт...