БерлінНаш поки скасовується: У Кремля щось не зрослося - Меркель отримала важливу передвиборчу перемогу

Як стало відомо, федеральний канцлер Ангела Меркель стане єдиним кандидатом на канцлерства ХСС і ХДС у виборчій кампанії до Бундестагу.

Ангела Меркель. Фото:http://www.forumdaily.com/

Прем'єр Баварії Хорст Зеехофер повідомив, що ангела Меркель буде єдиним кандидатом на канцлера від панівної в ФРН коаліції ХДС/ХСС під час наступних парламентських виборів. Про це він повідомив в інтервʼю Bild am Sonntag, передають Патріоти України з посиланням на Європейську правду.

"Федеральний канцлер Ангела Меркель стане єдиним кандидатом на канцлерства ХСС і ХДС у виборчій кампанії до Бундестагу", – йдеться у повідомленні.

Про це повідомив начальник ХСС Хорст Зеехофер за тиждень до зустрічі глав каолації в Мюнхені. "Після цього саміту, Ангела Меркель стане єдиним кандидатом канцлер ХСС і ХДС", - сказав міністр-президент Баварії.

За словам Зеехофера, його партії ХСС у союзі з Меркель вдалося реалізувати свої обіцянки, тому в коаліції немає наразі альтернативи Меркель.

"Мова йде не тільки про безпеку в нашій країні, але і про соціальну справедливість для родин, успішну реалізацію програми соціального забзпечення, вирішення проблем "маленьких людей", - підкреслив Зеехофер.

Запустили сайт "Голос Європи": У Польщі викрили проросійську мережу з дискредитації ЄС та України

четвер, 28 березень 2024, 14:00

Співробітники Агентства внутрішньої безпеки Польщі (ABW) заявили, що викрили проросійську мережу, яка займалась організацією проросійських ініціатив та медіакампаній у країнах ЄС проти держав та органів Євросоюзу та проти України. Про це агентство заяв...

Прямо у їхній "хатинці": Сирський показав, як ЗСУ знищили окупантів (відео)

четвер, 28 березень 2024, 13:41

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав нові моменти бойової роботи української армії: у центрі уваги епізод, як наші бійці епічно знищили росіян "у хатинці". Відповідний ролик генерал опублікував у своїх соціальних мережах, передають Патріоти...