"Без матів про це не скажеш": Мережу підірвало жорстке звернення до Авакова через скандальне призначення "секс"-заступниці

Блогер Іван Оберемко обіцяє владі, що спокійного життя для неї не буде.

Юноє дарованіє Анастасія Дєєва, яка вже не зможе любити людей. Фото: facebook-ua.info.

Відомий український блогер Іван Оберемко гнівно й дуже емоційно відреагував на призначення заступником глави МВС Арсена Авакова 24-річної Анастасії Дєєвої, чим викликав бурхливий резонанс у соціальних мережах. Іван Оберемко написав про це призначення на своїй сторінці в Facebook, повідомляють Патріоти України.

Він пригадав Акавову його одіозне оточення, що включає в себе Зоряна Шкіряка, Антона Геращенка та Іллю Ківу. І зазначив, що Аваков просить дуже багато — побачити в Дєєвої перспективного топ-менеджера.

Блогер пообіцяв, що спокійного життя української влади не буде.

"Сенс такий грубий і жорсткий, що мати в даному випадку використані автором не для огрубіння, а навпаки - пом'якшення тексту", — прокоментував пост Оберемко відомий український журналіст Юрій Бутусов.

"**ять, і без матів, вже навіть не можливо передати свій стан по відношенню до влади", "Неможливо краще передати те, що відбувається. Дуже соковито. Величезне спасибі", — пишуть у Facebook.

"Погоджуся. "Х*й вам, а не спокійне життя!", — коментує пост Оберемко волонтер Назар Приходько на своїй сторінці в Facebook.

"Не можу не поділитися", — пише про пост Оберемка журналіст Олена Добровольська.

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...