Безпрецедентна мілітаризація із певною метою: Росія зробила з Криму "сирійський полігон"

Ситуація призводить до небажаних наслідків для Південної Європи, Північної Африки і Близького Сходу.

Навчання росіян на полігоні в окупованому Криму. Фото: Цензор.НЕТ.

Росія перетворила Крим в базу для підготовки бойових операцій в Сирії. Про це заявив постійний представник України при ООН Володимир Єльченко, передають Патріоти України.

Він також зазначив, що така ситуація призводить до небажаних наслідків для Південної Європи, Північної Африки і Близького Сходу. За словами постпреда, мілітаризація Росією Криму - безпрецедентна. Крім цього, Єльченко звернув увагу на російську військову агресію в Азовському морі.

"Україна має намір представити проект резолюції Генасамблеї ООН з метою попередження Росії від подальшої мілітаризації території України і навколишніх регіонів", - заявив він.

У дворі її власного будинку: Росіяни розстріляли пенсіонерку на окупованій Херсонщині

середа, 24 квітень 2024, 23:18

Російські окупанти в захоплених районах Херсонської області розстріляли 65-річну жінку. Про це повідомляє пресслужба Херсонської обласної прокуратури в Telegram, передають Патріоти України. За даними слідства, 24 квітня в одному з населених пунктів тим...

Через російські гроші: У Молдові судитимуть главу Гагаузії

середа, 24 квітень 2024, 22:43

У Молдові до суду передали справу проти башкана Гагаузії Євгенії Гуцул та керівниці головного офісу неконституційної партії Шор в Кишиневі. Про це повідомляє NewsMaker у середу, 24 квітня, передають Патріоти України. За даними Антикорупційної прокурату...