"Бідні", як церковні миші? Нардепи-мільйонери із Запоріжжя не відмовилися від компенсації за оренду житла

Правом на отримання компенсацій з бюджету на оренду житла скористалися сім депутатів від Запорізької області.

Нардеп у ВР. Ілюстрація:www.ednist.infoЗапорізькі нардепи-мільйонери отримали у Києві компенсацію за "оренду житла". Про це йдеться в звіті на сайті Верховної Ради, передають Патріоти України з посиланням на depo.Запоріжжя.

Сім депутатів від Запорізької області скористалися своїм правом на отримання компенсацій з бюджету на оренду житла.

Якщо звіритися з деклараціями за 2015 рік, то депутати-мільйонери Сергій Валентіра (БПП, тільки готівкою зберігає 2,5 млн грн), Олександр Пономарьов ( "Воля народу", майже два мільйони готівки гривень), Євген Балицький ( "Оппоблок" , на двох з дружиною - 50 млн грн готівки).

Також скористалися своїм правом "бідняки" - у всякому разі, готівкових коштів під матрацами не ховають - Микола Фролов та Ігор Артюшенко (обидва - БПП), а ще - Олександр Романовський (пройшов у ВР за списками "Народного фронту").

Окрім того, отримав компенсацію нині покійний представник "Народного фронту" Петро Ванат. Загалом, у лютому за бюджетний рахунок жили в Києві 168 народних депутатів України.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...