Бідний мільярдер: Нардеп Жеваго не задекларував ані власного житла, ані автомобіля

Весь скарб депутата складається з колекції годинників, вартість яких не вказується, та акцій закордонного підприємства FERREXPO PLC.

Костянтин Жеваго. Фото:YouTube

Окрім колекції годинників, 60000 доларів та акцій підприємства фігурант списку найбагатших українців не має нічого. В останній день визначеного законом терміну подав електронну декларацію і народний депутат України з Полтавщини Костянтин Жеваго. Про це повідомляють Патріоти України, посилаючись на декларацію нардепа.

13-й в рейтингу найбагатших українців за версією Forbes, мільярдер Жеваго не має ані власного житла, ані автомобіля. Квартира в Києві площею 207,9 кв.м. зареєстрована на дружину Аліну Жеваго.

Весь скарб депутата складається з колекції годинників, вартість яких не вказується, та акцій закордонного підприємства FERREXPO PLC.

В 2015 році Жеваго отримав зарплату у Верховній Раді України у розмірі 66 877 грн. та у Київському національному економічному університеті імені Вадима Гетьмана 59 101 грн. FERREXPO AG виплатила своєму власнику 3 685 203 грн.

На банківських рахунках нардепа лежать 60 000USD.

"Намагаємося робити те, що треба": Комбриг назвав цілі росіян на Бахмутському напрямку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:30

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр", полковник ЗСУ Павло Паліса розповів в інтерв'ю "Суспільному", що на околицях Бахмута противник намагається наростити зусилля в смузі оборони бригади й також по сусідах - з метою прорвати оборон...

"Влаштували бавовну": ГУР знищило у Москві гелікоптер Ка-32, який належав Міноборони Росії

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:17

Воїни ГУР знищили російський вертоліт Ка-32 на аеродромі "Остаф'єво" в Москві. Окупанти використовували його для забезпечення логістичних потреб та евакуаційних операцій своєї армії. Про це повідомили джерела OBOZ.UA. Відомо, що багатоцільовий гвинтокр...