Бідний Вова: Париж заговорив про розширення "нормандської четвірки" єдиною супердержавою

В саміті у липні можуть взяти участь і США.

Нормандська четвірка. Фото: sockraina.com.

Париж заявив про можливість проведення в липні нової зустрічі лідерів країн в "нормандському форматі" за участю США. Про це сказав офіційний представник уряду Франції Стефан Ле Фоль, передають Патріоти України з посиланням на українські ЗМІ.

"Проведення нової зустрічі в "нормандському форматі", як повідомив на засіданні ради міністрів президент Франсуа Олланд, передбачено на липень місяць", - сказав С. Ле Фоль. Він повідомив, що в саміті можуть взяти участь і США.

"У зустрічі візьмуть участь Франція, Росія, Україна, Німеччина і США", - сказав офіційний представник. С.Ле Фоль зазначив, що, "говорячи про українське питання, президент Франції констатував, що в цій сфері вдалося досягти певного прогресу".

Три "Урали" важкопоранених окупантів вивезли в бік Новоазовська: Спливли деталі "бавовни" в Маріуполі

вівторок, 23 квітень 2024, 10:59

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що ввечері в понеділок, 22 квітня, у лівобережному районі міста Сили оборони завдали удару по великому розташуванню окупантів. Про це він розповів в етері "Еспресо", передають Патріоти Украї...

"Бамблять" своїх: Російська авіація скинула ракету X59 на Бєлгородську область

вівторок, 23 квітень 2024, 10:53

У Бєлгородській області Росії біля села Красне в полі виявили ракету X59, передають Патріоти України з посиланням на ASTRA. Деталі: За інформацією російських журналістів, ракета "нештатно" зійшла за 92 км від кордону з Україною. Її знайшли 19 квітня....