"Більше хабарів хохлам не буде. Вони безчесні": Як у Росії відреагували на заяву України про "борг Януковича"

Адепти Путіна не очікували на таке рішення та й про термін "політичний кредит" чомусь забули.

Борг Януковича повертати не будуть. Фото google.com

Прихильники політики президента РФ Володимира Путіна гнівно відреагували на заяву українського міністру фінансів Олександра Данилюка про те, що Україна не повинна повертати Росії 3 млрд дол. так званого "боргу Януковича", оскільки це був політичний кредит. Відповідні коментарі росіян залишені на сайті Lenta.ru, повідомляють Патріоти України.

"От голодранці", "Коли нарешті зрозуміють що їм давати в борг марно", "Зашкалюває логіка. Скоріше б вже збудували транзитні шляхи в обхід Українцям і перекрили їм постачання сировини без передоплати. Нехай їх європейці спонсорують", "Більше хабарів хохлам не буде. Вони безчесні -)", "ми не горді,землями заберемо,поляки шматок теж отримають", - пишуть російські користувачі мережі.

"А потім прийшли колектори. В камуфляжі і дуже чемні))", "Далі схема така, ще один Майдан, зміна президента і можна не повертати кредит МВФ. Геніально!!!", "Завтра ж у банку заявлю, що не буду віддавати їм кредит, так це був хабар дружині на покупку авто. Прокотить?", - залишили коментарі на українському сайті Корреспондент.net інтернет-користувачі, у яких зазначена Росія в якості місця проживання.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...